Ur rutinerna

Idag är jag hemma från skolan. Kommer ha massor att göra sen i veckan bara för det.. Men ajja, den tiden den sorgen.
Har pluggat nu ett tag men nu är det paus. Man blir helt slö om man går hemma och kommer ur rutinen som skolan ger. Hur har du det idag? Kram

And I'm feeling good..

Har suttit jättelänge och lyssnat på Micheal Bublé. Bara såå bra artist även om det mest är covers han gör.
Lyssna här: :)



Det är ungefär som jag känner vid denna period i livet.
Jag har underbara vänner i skolan och ett par utanför. Jag har en underbar pojkvän som jag älskar och som faktiskt älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Jag har ett stressigt liv, men det goda väger upp det jobbiga. 
Skulle vara skönt att flytta, men annars kan jag inte klaga. :)
Puss

Måndag måndag..

Måndagar är så sjukt sega! Fysik hela förmiddagen gör inte veckan till en rolig start och sedan är det bara sånna tunga ämnen. Kemi i stora lass och samhälle med världens roliiiigaste lärare... Franskan är helt okej för det känns som om jag äntligen börjar komma in i språket men att vi går från tre till fyra och man bara vill hem förstör lusten till att lära sig en aning.
På tåget hem fick vi stå upp jättelänge och det gick knappt att röra sig bland alla människor som inte fick plats. Well, efter några om och men kom jag hem och det kändes bara så otroligt härligt. Sätta sig ner, äta färdig middag och bara slänga sig på sängen. Jag låter som en utarbetad 40 åring och jag har inte ens gjort halva gymnasiet. Roliigt roligt.
Ikväll är det I ditt ansikte med Magnus Betner som jag lätt ska se. Nu ska jag minsann sällskapa med pappa i vardagsrummet. Puss på er

Mysigkväll blev det.

Jahaja. Klockan är ca tjugo i tio och jag har precis duschat.
Det blev en mysig kväll med pappa i vardagsrummet, han tittandes på tv och jag pysslande vid bordet. Du är så bäst papps! Jag är så rörig, men ni får stå ut med mig ändå. ^^
Imorgon är det lång dag i skolan men sista lektionen ska vi ha fika med alla franskamänniskor. Ska bli roligt att mysa tillsammans och prata istället för att prata gramatik.
Ska sova nu. Puss på er!

Vaxa är som sex.. fast ändå inte.

Såja! Nu är tvättning och vaxning av moped klar. Äntligen!
Medan jag vaxade (vilket var mest jobbigt) kom jag fram till att vaxa har nästan samma princip som sex.
Samma upprepande rörelser på olika ställen.. bara det att med vaxning känner man ingen njutning. Det är bara jobbigt och samma sak om och om och om igen. Sex är ju jobbigt det med, men det är knappast tillsammans med ett dött föremål. Förhoppningsvis.. ;)
Jag tittade på I ditt ansikte med Magnus Betner idag. Så jävla bra! Haha, min favoritkomiker helt klart. Programet går ut på att han åker till de ställen som han skämtar om, typ kyrkan, herrklubbar, aftonbladet m.fl. och sedan skämtar om dem, inför dem. Haha, skrattade så jag grät. ;D
Nu är det mat och jag är verkligen jättehungrig. Det är mysiskt att man kan vara hungrig efter att ha ätit så mycket dagen innan. Jag vet dock den vetenskapliga anledningen, men ändå! Puss & kram, skumbanan!


Tvätta moppe i stövlar

Värsta sega morgonen efter igår och jag startade den med att somna om. Masade mig upp vid niotiden och åt tårta till frukost.. hälsosam som man är. :) Päronen har åkt iväg ett tag för att hämta en ny dörr så jag tänkte passa på att tvätta min moppe, så pappa inte behöver tjata, jag behöver inte lyssna på det eller bli kritiserad under tiden. Nice! Dessutom är det finfint väder. Så jag har dragit på mig mina snyggingstövlar



och ska ut för att slutföra mitt uppdrag. Tjingeling!

Trevligt värre släkten

Jahapp. 7 timmar senare ligger jag i nerbäddad och är hur trött som helst.
När faster Lena kom fällde hon upp sitt behandlingsbord och tryckte på mina fötter. De vanliga och lite till, jag ska dricka vatten och tro på migsjälv. Att tro på sig själv är så svårt, mest för att man aldrig säger till sig själv att man faktiskt är bra eller duger. Det känns som om man har haft krav från alla håll och kanter sedan man var liten att det är en del av sig själv, och hur ska man kunna ändra på något som är så inbitet och markant i ens personlighet. Vem är jag utan att prestera något? Vad skulle folk se och tycka om mig då? Jag kan ju inget annat, är inte bra på något annat om jag ens är bra på det. Maah!
Kvällen var annars jättetrevlig! Lille morbror lärde mig liite teckenspråk så nu kan jag säga lite basic saker och mitt namn. :) *stolt* Du måste lära mig mer sen! God mat och trevligt sällskap. Det blir antagligen nyårsfirande hos dem med. Får se lite hur det blir på andra håll och kanter med.
Nu ska jag minsann sova. Puss och kram, skumbanan!

Snart är det fest!

Nu kommer snart alla gäster till pappas kalas. Faster kommer först som sagt och ska trycka på mina fötter.
Jag har dukat och gjort borsdekorationer, lite roligt tidsfördriv som man inte får tillfälle till varje dag.



Finfint om jag får säga det själv, allt precis plockat precis utanför huset. :)
Jag är lila idag, som jag har varit ganska ofta nu ett tag.. Finfint det med.



Haha, spexig som vanligt. Men hur som helst så ska jag nu gå och hjälpa till lite med maten. Det blir kycklinggryta med mangochutney, paprika, bacon och massa gott. Mums! Mat till 15 pers tar lite tid att göra. Men som vanligt är mamma på g. Puss på er små troll!

Nya bilen, den blåååa

Dagen i skolan gick jättesnabbt. Mycket för att vi inte jobbade utan bara satt och pratade med varandra. Mysigt och trevligt med er tjejer. På engelskan fick jag värsta rycket och blev helt glad, efter skolan slutade och jag hade ätit en smaskig subway satte jag mig och bara skrev engelska. En uppgift som vi fick idag till på fredag nästa vecka är med andra ord redan påbörjad.
När jag kom hem stod den nya bilen på uppfarten. Om ni frågar mig tycker jag den är supersnygg.



Ska bara vaxas så den blir lite mer blank. Sen ska vi övningsköra! Pappa ville redan idag men mammas längtan efter fika stoppade oss. Får bli en annan dag.
Vid typ åtta ställde jag mig på löpbandet och sprang, hela 3,5km blev det och jag är lite stolt om jag ska vara ärlig. Har inte sprungit så långt sedan typ i sjuan. Då foten var okej.. Pappa ska ju ha födelsedagsfest imorgon så min faster ska komma en timme tidigare för att trycka mig under fötterna. Det skumma är att det alltid hjälper i ett par veckor. Skönt att slippa ha ont ett tag iallafall. Får se hur det går imorgon. :)
Nu ska jag titta på The Phantom of the Opera. Sktibra musikal! Om ni inte har sett den, do it!
Puss 

Kläderna

Well, jag lovade en bild på hur jag såg ut under fotograferingen så här kommer den. ;)



På morgon var det askallt men annars var det härligt att gå i korta byxor. Träffade dessutom söta Emelie på stationen. Alltid mys att träffa dig gums, måste ses snart!
Mamma kom hem med värsta påsen med kakor som hon hade fått av en förälder när de hade lärarsamtal till hennes son. Haha, vadå fjäsk men mamma trodde det va deras kultur. Att ge gåvor till läraren, vi kallar det fjäsk. Jag gör iallafall. ^^ Så det ska vi smaska i oss i helgen när pappa fyller hela 46 år gammal.
Nej minsann så trött jag blev. Ska sällskapa lite med familjen och sedan off to bed. Puss på er

okejdå.. nervöös!

Okej.. Fotonervositeten blev olidlig när det väl var dags. Det drabbade mig av alla människor, jag som va coollugn igår.. Kan väl bero på att jag blev en lite äckelbitch på det förra fotot. Well, vill ju inte att alla ska få fel bild av mig. Haha, det lät ju blont men ajja. ;) Jag vet inte hur det blev på gruppfotot men den enskilda är jag nöjd med. Måste tvinga mamma att köpa. :) Nu ska jag kila iväg och laga mat. :) Puss

Fotorama.

Imorgon är det matteprov och skolfotografering på schemat.
Matteprovet gjorde att jag igår åkte ner till Lund för att få hjälp med en massa tal som jag inte kunde. David är duktig på matte! ^^ Dessutom blev det aslång sovmorgon till tio och det är verkligen inte fel det heller. Får se hur det går nudå..
Fotograferingen är jag inte särskillt nervös över medan andra hoppar upp & ner av nervositet. Det är bara ett foto? ;) Får lägga upp bild sedan på min utstyrsel! Nu ska jag skutta in i duschen. Puss!

Today bored, tomorrow love.

Idag har det varit jättesegt. Trött och sur på eftermiddagen men hoppas att det inte märktes alltför mycket.
Pratade med föräldrarna om matteprovet på torsdag, känns som om jag inte kan någonting av det som är viktigt att kunna.. Så jag ska till David imorgon för att seriöst och systematiskt plugga matte med honom. Glidaren genom gymnasiet ska utöva mattelektion på mig. Får se hur det går. ^^ Så det gjorde min dag, jag slutar tidigt imorgon och jag ska till Lund. Wiih!
Hahaha, jag måste berätta. Idag efter lunchen så gick jag och tjejerna till torget på söder för att köpa frukt. Haha, Linda och jag köpte två bananer och två nektariner för ynka 4 spänn?! Tänk så mycket man betalat i affären där frukten inte ens är mogen och man måste vänta ett par dagar innan de är goda. Jag håller med Fanny, lätt att jag tänker köpa allt sånt på toget sen när jag flyttar hemifrån och har knapert med pengar. Imorgon blir min middag Subway, btw. Kyckling såklart. Puss!


Helg helg

Jag har haft den mest underbaraste av helger. Helt otroligt!
David mötte mig utanför skolan i fredags och efter att ha virrat runt i Hbg ett tag gick vi till McD och träffade nästan alla tjejerna från klassen, Aicha var också där. Superkul att prata skit och skratta tillsammans med dem och David bara tittade på mig och log över att alla va så öppna. Gött folk man umgås med och jag är så glad över att ni finns! <3
Tog tåget hem vid halv två och mamma mötte oss, David charmtroll charmade mamma och hon är.. hon tycker om honom. Mamma och pappa åkte till Växjö och köpte bil och jag och David var här hemma och satte upp tält och lite annat.. ^^ Eldade ute i garaget gjorde vi med, för att det inte skulle vara så superkallt i tältet på kvällen. Om någon undrar varför vi sover ute i garaget, i ett tält så är det för att han är allergisk mot allt vad hund heter. Så ja, mest för han inte skulle må dåligt eller så. :) Sov i tältet under natten, först jättevarmt till mycket kallt.
På lördagen sov vi läänge, skönt. Degade ute, degade inne. Åt mat och mös. Han åkte hem vid fyra.
Idag (söndag) har jag varit superslö. Kändes som söndag kväll igår eftersom det har hänt så mycket under helgen redan. Kusin Daniel och Jessica med söte Rasmus hälsade på efter de hade varit på babysim med Rasmus. Åt äpplekaka och när den sista biten slank ner insåg jag att jag måste träna lite oftare. ;) Det är ju så gott! Jessica och jag kom fram till att vi eventuellt ska ses den 10e oktober och fixa mina naglar. Får se om det blir eller inte.
Nu ska jag sätta mig med matten som jag så diskret har undervikit. Plus och minus here I come.
Puss!

Stäädning

Idag har det varit städning till max. David kommer imorgon och utöver att man vill att det ska vara fint så är han allergisk mot hund. Vilket vi har tre stycken inomhus. Heh, jag förstår inte hur han kommer överleva.
 
Min klasskompis Botilda tipsade mig om Kapten Röd idag på tåget. Det är konsert med honom på kulturnatten i Höganäs på lördag, men jag kan ju inte gå - utegångsförbud. Så luffigt skön musik, nice text med, absolut inte min musikstil men det va bra ändå.

Puss på er pussgurkor!

Hej, jag är personlig assistent.

Hmm, jag är personlig assistent till mina föräldrar idag..
Pappa: Ta fjärrkontrollen så är du snäll? (vilken ligger tre cm från hans utsräckta hand)
Pappa: Kan du inte göra sånnadära goda kladdkakmuffins till mig? Snälla?
Mamma: Kan du inte göra lite te till mig Louise? Vi sitter så skönt här.
Pappa två sekunder senare: Jaaa, när du ändå värmer vatten kan du väl göra kaffe till mig?
Jag får ju nästan vara glad över att jag fick smaka muffinsen.. Jag är för snäll. Alldeles för snäll!
Jaa, jag vet att jag bara hade kunnat säga nej, men jag klarar inte av det.. Inte när pappa är så krasslig.
Puss på er!

övningskört som en gaaalning

Idag har jag övningskört som en gaaalning! Happyface på det. Pappa är fortfarande dålig och vi börjar misstänka att han har sprickor i bröstbenet, han pratade med en släkting som är läkare och hon sa att det oftast inte syns direkt efter skadan uppstått om det är spricka eller inte. Jag är helt orolig för pappa, han är vuxen och klarar sig själv, i know. Men ja, klart att man är orolig liksom, det är inte som vanligt hemma när inte alla mår bra.
Jag fick som sagt övningsköra som en vettvilling idag, ner till byn och tillbaka. Hann ju knappt äta! Skulle lämna ett brev på posten till banken som skulle vara framme imorgon. Haha, päronen fick det idag så det är minsann snabba ryck. Man måste ha pengar till bil ju, i alla fall om man kör diverse mil för att komma till jobbet..
Nu ska jag slinka in i duschen. Träna på gym imorgon!



Lockigt hår som ett troll? Jaadå!

1 månad idag

Idag är det 1 måndag sedan jag och David blev tillsammans. En underbar månad har det varit och jag är lycklikg över att vi har hittat varandra. Det är såklart tråkigt att vi inte bor så nära varandra, att man längtar sig sjuk innan helgen kommer och man kan ses igen. Träffades senast i fredags och mös i Helsingborg. Ska träffa honom igen på fredag nu som kommer och för första gången ska han hälsa på hemma hos mig. Lite jobbigt så, hos honom kan man umgås utan att ta hänsyn till någon annan medan här hemma hos mig måste man träffa föräldrarna för att kunna ses. Jobbigt. En av anledningarna till att jag vill flytta hemifrån. Ha sitt eget ställe att fly till, slippa tänka på vad alla andra tycker om vad man gör eller inte och man kan gå och komma som man vill utan att någon sätter gränser hit och dit.

Jag saknar David. Jag har redan abstinens. Not good..

Varför?

Jag har kommit fram till att de ända samtalen jag och mamma har är om hur dåligt jag uppför mig eller presterar. Jag är så sjukt trött på att hela tiden kritiseras eller straffas för att jag är mänsklig. Varför måste jag eftersträva att vara perfekt och felfri i alla situationer? Varför ser dem inte det man gör bra och bara säger ifrån om man gör fel?
Jag förstår inte.. I really don't.
Jag saknar Emelie, David.. De få som faktiskt bryr sig och tar hand om när man som mest behöver det. :/

BANG BOOM, krock.

Hej, jag bryter lite mot mitt förbud just nu. *ler busigt*

Pappa har krockat med bilen imorse. För att inte alla ska bli lika oroliga som jag blev när jag hörde den meningen så ska jag säga att han är hemma och mår tillräckligt bra för att vara hemma. Puuh.
Imorse när pappa skulle köra till jobbet svängde en annan bil ut mitt framför pappa på 90 väg. Antagligen för att bilen ville hinna före en lastbil som kom från andra hållet, den andra bilen struntade i att stanna vid Stopp. Jävla galning, idiot! Grrr! Bilen total krockades och är bara skrot just nu. Pappa fördes till sjukhus med nack- och bröstskador. Han röntgades och var hel. Tack och lov!
Nu är han hemma och har jätteont i bröstbenet, nacken men mest i revbenen. Han kan inte resa sig upp själv, jag och mamma fick hjälpa honom upp ur fotöljen, typ dra/putta upp honom. Krya på dig paps! <3


:(

Jag har fått internetförbur i två veckor pga strul här hemma så jag kommer bara skriva blogg när jag är i skolan eller har tillgång till internet på annat sätt.
Jag är hemskt ledsen.. men så är det.
Sköt om er mina små så hörs vi lite då och då <3

Micheal Bublé

Nu är jag äntligen klar med dagens to do list. Suck och pust! Utöver ca 5,5h pluggande har jag övningskört, på 90 väg för första gången. Skitläskigt men ganska coolt. Hur som helst är det ett steg i rätt riktning, en tröskel som man vågat gå över. :)
Nu precis innan jag plockade ner alla mina pluggsaker halkade jag in i mitt lilla Michael Bublé träsk och jag bara satt och njöt. Gaah så ljuvlig röst han har!




Denna är så sexigt nice. Favoriten minsann! Puss

Söndag morgon.

Nu är jag fyll igång med diverse punkter som jag måste göra till min rapport (söndag är alltid en pluggdag inför veckan som kommer). Stackars er, lyssna på hur jag pluggar eller inte pluggar. :)
Idag blir det övningskörning. Mamma är sjuk så pappa och jag fick i uppdrag att köra ner till en kollega of hers' och lämna av material som vikarien behöver. Mamma är lärare och har precis fått sätta tänderna i en stökig etta. Hehe, mamma är ganska tuff så det kommer nog gå bra tillslut. Det är mycket tack vare hennes press på mig som jag kommit så lång med betyg och så. Det är både en fördel och nackdel men så är det väl med allt? Mamma pressar så jag vill prestera bra, mamma pressar och så att jag vill prestera för att hon ska bli glad eller för att jag faktiskt måste. Ajja, det va värre innan, men ibland blir det förmycket. Jag har höga krav på mig som person och det tror jag mamma har pläglat mig till att ha, som sagt både på gott och ont.
Nu ska jag fortsätta, jag ska rita profiler och undersökningsområden faktiskt. ^^ Etetiska sidan, snälla kom fram?
Puss!

Hopp in i duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan iväg till ett par släktingar. :) Vi ska bjuda dem på pizza, öppna en flaska vin och ha det trevligt. Så otroligt skönt att det inte har blivit något skolarbete idag.. Ska ta hela morgondagen till det faktiskt.
Jag saknar David. Redan... Puss

Vi har köpt ett löpband!

Vi var precis i Hässleholm och handlade en förtidig födelsedagspresent till mamma som fyller 40 i oktober. Pappa och jag monterade och mamma har ont i halsen så jag får agera försökskanin. Iiih, så roligt! Nu ska jag byta om och sedan springa lite. Puss!




Vänta på tåg

Igår blev hur lyckat som helst, efter jag skrev så tittade jag och David på jättemånga youtubeklipp och sjöng/skrek med. Skitkul! När klockan var typ fyra och vi låg och mös så kom vi på att ingen av oss hade ätit sedan frukost. Orkade inte göra mat så vi åkte buss ner till stan och åt på Subway. Det känner ni säkert till men hur som helst är det är baguettrestaurang utöver det vanliga. Jättemätt och med ett leende på läpparna promenixade jag och David till stationen för att vara i perfekt tid till tåget som skulle ta oss till Hässleholm, men neeej. Tror ni inte att tåget var försenat hela 45 minuter? Suck och stön på det. Vi satt och slöfotograferade i solen samt pratade om livet. Det är ju så det ska vara, man ska kunna prata om allt, göra allt tillsammans och vara bästa vänner. Sedan allt mys och hångel är det utöver. Ja, jag är lycklig.
När tåget äntligen kom satt jag nästan hela vägen till Hässleholm i Davids knä och lyssnade på hans iPod. Väl framme så tränade vi inte så mycket, det var inte tänkt att vi skulle göra det heller. Jag övade bakåtvolt med ringar. Haha, fusk i know, men det var mer för att vänja sig vid rörelsen så jag inte dör på första försöker när jag tränar salto. Jag vill bada, snart.. Så det blir av. Puss


Detta är taget när vi sitter och väntar på det försenade tåget.

Uppstart och nyrakad snygging..

Hejsan svejsan! Nu sitter jag i Lund och väntar på att en viss .. hmm.. nyrakad person ska låsa upp badrummet och avslöja sitt söta ansikte. Omg, så gott han luktar! Hur som helst... *distraherad*
Idag har jag mått jättemycket bättre och lektionerna har varit relativt lugnt, typ repetition i Idéhistoria och uppstart med engelska b vilket inleds med en film som är på engelska utan svensk text. Är det löjligt eller? Vet tittar inte på filmer utan text liksom? Som är på engelska. Det blev Bidget Jones dagbok med, visst det är roligt men snälla. Måste vi? Well, tydligen.
Nu ska jag smyga på min man bakifrån och skrämma honom lite. Tihii. Så skönt att komma hit igen, saknat det!
Puss på er sötnosar och ha en trevlig eftermiddag, för det ska jag ha.. ;)

Usch på feber

Uschdå. Jag har feber och är helt virrig. Mer än vanligt då alltså.. Ska redan sova, mamma schasade ner mig i sängen.
Men dumma sthlmsbo! Så skickar jag värsta snälla smset och så svarar du inte. Elakt ju, och nej! Skriv inte nu bara för det. ^^ Haha, jaja.. Nu ska jag släcka ner och sova. Krya på mig och alla ni som är sjuka! Puss

Sömn i behövliga lass

Skolan är slut och jag har äntligen hittat ett tyst rum där inte någon stör. Sorry om jag är tråkig men jag har bara plugg i huvudet. Ska bli så sjukt skönt med helg så man åtminstone får sova länge. Jag behöver sömn.. Jag höll på att somna vid åtta så jag bestämde mig för att sova ut.. Gick och la mig vid halv nio och somnade direkt. Skönt eller vad?
Så nu sitter jag här, med läckade näsa och papper över hela bordet. ^^ Kan inte någon skicka ett snällt sms och pigga upp mig? Typ, David eller någon annan snäll person. :)
Puss!

Plugga hela kvällen

Jahapp, då är klockan lite över sju och jag började vid typ lite i tre. Dessutom har jag gått och blivit förkyld, förhoppningsvis är det bara lite snuvig näsa och inte mer. Jag har inte tid att vara sjuk! Min näsa läcker och jag har knasig huvudvärk. Huvudvärken förstärks lite av arbetsbördan, men det kan man väl inte skylla på? Ajja, bara matten kvar sen ska jag minsann skicka ett sms eller två till min älskling och sedan sova. Ska byta sängkläder i sängen med så det blir extra skönt att krypa ner. Gotte!
Något annat som är gotte är Estrallas Sourcream & cheese chips som jag har smaskat i mig med jämna mellanrum under kvällen, en energyboost liksom. Finnvarning på mig imorgon! Puss

Skolan igång igen ja..

Kom hem för ungefär en timme sedan, hela 2½ timme tidigare än planerat. Riktigt nice och jag har tillochmed fått gjort en del på rapporten. Nästan.. Jag hade min nya jacka idag och många sa att den va fin. Sånt blir jag glad av. Men dagens höjdpunkt var ändå att krama om Sofia och verkligen se och höra att hon mår bättre.
Pappa håller på att laga mat, så jag ska passa på att vara lite effektiv innan jag får i mig lite ätbart. Sen är det bara på det igen! Det märks tydligt att skolan har börjat igen. vi påbörjade Matte C idag och usch, blä & fy så välbekant hektiskt det är. Två sidor matte till imorgon bara så. Ajja, det löser sig. :) Nu ska jag stänga av alla program förutom Word, så jag får lite gjort. Puss!


Almanacka för bara dig

Men ATTANS! Jag höll på att glömma! Jag har ju fått min efterlängtade almanacka idag. Den personliga, med mitt namn på! *happyface* Snacka om att jag blev glad när pappa skickade ett sms om att den hade dimpt ner i brevlådan.
Som jag har berättat innan finns det en sida som heter personligalmanacka.se där man kan skräddarsy en alldelses egens kallender, precis som du vill ha den. Jag har en att göra lista och väder till min. + en massa andra finesser.
Ajja, en sån tur att så lite kan göra en så jätteglad. Puss!


Fynd på Gina

Idag har det varit ganska slappt i skolan, man har fått göra det man känner för. Nästan alla kände för att jobba med rapporten på Vemmentorp, vilket kanske är ganska logiskt. ^^ Haha, jag sitter och skriver ner alla arter på svenska och latin vilket är otroligt jobbigt och långtråkigt. Man kanske ska ha det som "pausmaterial" när man inte orkar tänka så mycket. Men egentligen är det bästa att få det gjort. :)

Efter skolan hade jag ca 2 timmar att slåihjäl, så jag promenixade ner till stan för att handla ett par jeans. Jag har ett par jeans som jag älskar men de har gått sönder på diverse otrevliga ställen. Så typsikt! Men det blev ett par nya byxor, lagom mörka, lagom snygga för att ha till vardags och när man vill vara lite extra fin. I like them!
Jag gav även efter för att superlyckat inpulsköp, jag såg den och blev bara så totalförälskad. Lämnar man fynden och kommer tillbaka senare för att köpa fynd så är de oftast borta.. Så jag slog till! Fyndet är jackan om ni inte förstod det. Byxorna är inte på här, de får ni se senare. Puss hottie


Gravitation?

Tittade precis på vetenskapens värld som handlade om gravitation. Kalla mig nörd men så intressant det är! Heh, den naturvetenskapliga sidan i lilla mig kryper fram..
Tänk att gravitation, ett ganska okänt fenomen om man tänker efter, avgör hur hela universum är uppbyggt. Det är ju coolare än atomer! Well, alla vet väl att gravitation drar saker "neråt", men det finns så mycket mer (som jag tyvärr inte kan förklara utan att det blir invecklat och fel) än bara Newton med hans fallande äpple. Einstein, ni vet han med den vita ruffsiga kallufsen, kom fram till att universum är uppbyggt på ett slags nät, dvs den ena massans rörelse drar i nätet så den andra massans rörelse påverkas. Bevisat och klart.
Men sedan har forskare försökt fortsätta på den galne tyskens teorier, om två massor kolliderar borde det vara samma energi som lämnar kollisionen som var i var och en av massorna innan de kolliderade. Energi försvinner inte, bara omvandlas i olika former. Men dagens forskare har kommit fram till att en viss del energi försvinner (?!) och man tror att det är gravitationen som är denna avsaknad av energi. De tror tillochmed att gravitationen möjligtvis försvinner in i en okänd dimension. Ungefär här slutade jag lyssna, vadå osannolikt?! Ajja, det måste väl vara det om man ska komma någonvart i forskning.
Haha, efter att ha läst igenom inlägget tycker jag lite synd om er som läser. Det blev ett försök till förklaring trots allt.. Om ni tycker synd om ersjälva kan ni ju läsa inlägget under och titta på den söta bilden på mig och David. Puss! <3

I Lund idag & igår

Hejhopp i blandskogen!
Idag är jag glad, mycket gladare än i lördags när jag kom hem från allt kaos. Jag har varit hos min älskade pojkvän David nere i Lund i två dagar, kom hem precis. Det blev kramkalas utanför Lund central och både jag och solen sken. Vi handlade lite och sen satt vi på en bänk och väntade på att bussen skulle plocka upp oss. 20minuter är ganska lång tid att vänta om man är ensam, men knappast om man är två. Vi satt där och höll om varandra, pratade, skrattade. Du är en av mina bästa vänner och förstår mig. Skönt.
När vi kommit hem blev det mys och ganska mycket senare film, tittade på Kejsarens nya stil. Haha, disneyfilm men vem bryr sig? Jag skrattade som en dåre och en halvsovandes David tätt intill som jag pillade i håret gjorde att allt blev så mycket bättre. När filmen var slut somnade vi nästan i soffan men David drog upp mig och bar mig till sängen. Somnade efter lite pillowtalk.
Idag var det egentligen tänkt att vi skulle dra till badhuset men David var förkyld och jättehostig så vi struntade i det och värmde varandra istället. Tittade på när David spelade piano och sjöng, Kill Bill blev nästa film att se.. Ni förstår, David har fått för sig att han ska utbilda mig i film. Så jaa, jag får väl bli det då! ;) Puss på dig älskling och tack för att du finns! <3



I love you babe.

RSS 2.0