Hmm..

Äntligen hemma. Pappa hämtade mig vid stationen så hela 1h 15min tidigare kan jag ligga här och skriva lite. Jag måste dock göra fysik. Attans alltså! Vi har prov imorgon och jag har typ inte fattat att det är prov. PROV! :o Jag har gått och blivit numb inför sånt. Pluggar på lektioner och ibland hemma sen orkar jag inte mer. Blir att man läser igenom allt och det man inte kan skriver man ett par gånger dagen innan. Sen får det minsann gå hur det går.
Det är dock Grey's anatomy ikväll vilket jag inte kommer missa. Vadå planera efter tv-tablån? :P Sorry, men just idag funkar det så.
Pappa fick ett litet utbrott idag när jag sa att jag ville vara hos David fredag till lördag för att sedan komma hem och ha myskväll med ost o sånt. Pappa bara; jamen, det va ju till mig och mamma. Jag kontrade såklart, snabb i käften som man är och bara; men så bra, då kan jag vara hos David till söndag. Pappa fick värsta dampet och menade att jag alltid är där och jag minsann borde vara hemma en hel helg.
Men hallå? När man väl är hemma på helgerna är pappa ute och jagar eller gör annat så man går ändå bara och dräller. Men jaja, vadå pappas lilla flicka måste tycka om att vara med familjen. Men sorry, jag gör ju inte det. Knappast jag som har valt att bo mitt ute i INGENSTANS?! Förlåt mig om jag trivs i Lund där det är nära till allt. (speciellt till älsk men ändå) Suck!
Ajja, puss på er små busfrön. Nu ska jag plugga.

Lovet är snart slut..

Efter ett underbart lov med en massa att göra börjar verkligheten hinna ikapp. Idag är det måndag och de flesta är i skolan, på Nahum är det dock omprovsdag och eftersom jag inte är IG varnad i något ämne behöver jag inte vara i där. Asnice med en extra dag lov! Det blir ändå att plugga fysik idag, prov i Fysik/Kemi på torsdag + ett historiaprov på fredag. Ingen mjukstart här inte. Historiaprovet pluggar jag på imorgon när min basgrupp och en till ska till Malmös museum för att titta på utställningar gällande Industriella revolutionen som då provet handlar om. Snällt att man inte behöver plugga på det redan. (: Ursäkta mitt pluggsnack, men ja.. Det upptar mycket av mina funderingar och tid.
I eftermiddag ska jag laga mat till the family för att sedan åka till Hässleholm och ta tåget till Lund, min älsklings stad. <3 (ingen särskrivning här inte!) Lättare att befinna sig där om man ska till Malmö följande dag. Det blir supersovmorgon vilket är en stor bonus, guiden på muséet drar inte igång förrän ett. Puss på dig älskling för att du bor i Lund. Puss på dig för att du finns och tycker om mig. :D
Nu ska jag plugga fysik. p=pgh right? ;)

RSS 2.0